قاليشويي فارسي
خبرهاي مرتبطه با شستشوي فرش

افزايش درخواست‌ها براي مهاجرت پزشكان از ايران / خانواده پزشكان بايد سريع‌تر واكسينه شوند

رييس كل سازمان نظام پزشكي گفت: در سازمان نظام پزشكي حدود ۳۲۰ هزار عضو از همه رشته‌هاي پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي، ماما و فيزيوتراپي داريم. از اين جمعيت حدود ۱۴۰ هزارنفر جامعه پزشكي هستند كه در تخصص‌هاي مختلف تحصيل كرده‌اند.

 

افزايش درخواست‌ها براي مهاجرت پزشكان از ايران / خانواده پزشكان بايد سريع‌تر واكسينه شوند

به گزارش سلام نو به نقل از ايسنا، وظيفه مهم جامعه پزشكي در ۱۸ ماه گذشته، ۳۰۰ شهيد مدافع سلامت، بلاتكليفي نيمي از شهدا و عدم حمايت از خانواده آنها، خانواده ۳۲۰هزار نفري سازمان نظام پزشكي، آينده مبهم اجتماعي و اقتصادي پزشكان جوان، طرح اجباري و سختي دوره رزيدنتي، آمارهاي كرونا و نحوه مديريت بيماري در كشور از جمله مباحثي است كه دكتر محمدرضا ظفرقندي - رييس كل سازمان نظام پزشكي همزمان با روز پزشك به تفصيل درباره آن به صحبت پرداخت.

 

دكتر محمدرضا ظفرقندي همزمان با اول شهريورماه و زادروز حكيم ابوعلي سينا، ضمن تبريك فرارسيدن روز پزشك، گفت: سالروز تولد حكيم بزرگ ايراني ابوعلي‌سينا پزشك بزرگ ايراني به عنوان يكي از مفاخر بزرگ ايراني را به همكاران خود تبريك عرض مي‌كنم. ما به عنوان نماينده جامعه پزشكي كشور ضمن عرض خداقوت به پزشكان، از آنها و همه كادر درمان تشكر مي‌كنيم.

 

كارِ بزرگ جامعه پزشكي در ۱۸ ماه گذشته

وي تاكيد كرد: در ۱۸ ماه اخير جامعه پزشكي و كادر درمان كار و وظيفه مهمي را به نمايش گذاشت كه آن هم ايثار و فداكاري در صحنه‌هاي مختلف همه‌گيري كرونا بود. اين همراهي علي‌رغم همه محدوديت‌ها، كمبودها و مشكلات اتفاق افتاد و همكاران من موفق شدند جان‌هاي زيادي را نجات داده و جانفشاني كنند.

 

۳۰۰ شهيد مدافع سلامت در مهلكه كرونا

تفاوت ميدان نبرد عليه كرونا با دوران دفاع مقدس

وي افزود: حدود ۳۰۰ شهيد از كادر درمان داريم كه بسيار بيشتر از زمان جنگ است و اين موضوع نشانگر حضور جامعه پزشكي در دل خطر كرونا است. افرادي را از جامعه پزشكي سراغ دارم كه يك يا دوبار به كرونا مبتلا شدند ولي هنوز هم روزانه حدود ۱۰۰ مريض كرونايي را ويزيت مي‌كنند. پزشكان عمومي، متخصصان عفوني، داخلي، ريه، بيهوشي و...  با مبتلايان به كرونا مواجه هستند و در معرض خطر بسياري قرار دارند و اين در حالي است كه علاوه‌ بر خودشان، خانواده‌هايشان نيز در معرض خطر هستند و اين تفاوت بارز كرونا با زمان دفاع مقدس است؛ در آن زمان تيم‌هاي اضطراري كه به جبهه مي‌رفتند تنها خودشان در معرض خطر بودند؛ اما در مهلكه كرونا خانواده پزشكان هم در خطر هستند و بايد به اين امر توجه شود.

 

بلاتكليفي نيمي از شهداي مدافع سلامت

خانواده شهدا حمايت شوند

رئيس سازمان نظام پزشكي، تاكيد كرد: از حدود ۳۰۰ شهيد مدافع سلامت كادر درمان بر اساس آمار ما حدود ۱۶۰ نفر پزشكان هستند. متاسفانه هنوز تكليف نيمي از تعداد ياد شده مشخص نشده است و حمايتي كه بايد از آنها صورت گيرد، برقرار نشده است. وقتي كسي از جامعه پزشكي شهيد مي‌شود بايد از خانواده او حمايت شود؛ در صورت عدم حمايت ساير پزشكان نيز انگيزه خود را از دست مي‌دهند كه پا در اين عرصه پرخطر بگذارند. شهداي كادر درمان بايد در اولويت رسيدگي و حمايت قرار گيرند.

مقالات ديگر: فيزيوتراپي در منزل شرق تهران

وي درباره اختلاف آمار ميان آنچه كه نظام پزشكي از تعداد شهداي مدافع سلامت اعلام مي‌كند با عددي كه وزارت بهداشت مي‌گويد، تصريح كرد: در يك ستاد كه يك عضو آن وزارت بهداشت و عضوي ديگر بنياد شهيد است، تعيين مصداق شهداي سلامت انجام مي‌شود و بر اساس آنچه كه ما مي‌دانيم، هنوز بيش از نيمي از اين ۳۰۰ پرونده‌ رسيدگي نشده است و اين امر بايد تسريع شود. ما به خانواده شهداي سلامت سر مي‌زنيم و برخي از خانواده‌ها با كمك ديگران زندگي مي‌كنند. اين موضوع اصلا خوب نيست و بايد دولت حمايت درستي انجام دهد.

عضويت ۳۲۰هزار نفر در سازمان نظام پزشكي

آمار ۱۴۰هزار نفري پزشكان در كشور

رييس كل سازمان نظام پزشكي در پاسخ به سوال ايسنا درباره آمار پزشكان در كشور، بيان كرد: در سازمان نظام پزشكي حدود ۳۲۰ هزار عضو از همه رشته‌هاي پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي، ماما و فيزيوتراپي داريم. از اين جمعيت حدود ۱۴۰ هزارنفر جامعه پزشكي هستند كه در تخصص‌هاي مختلف تحصيل كرده‌اند.

 

حضور پزشكان در مناطق محروم؛ نيازمند حمايت

ظفرقندي درباره مباحث مطرح مبني بر كمبود پزشك در كشو نيز به ايسنا، گفت: كمبود پزشك در مناطق مختلف كشور و آمايش‌هاي سرزميني متفاوت است؛ يعني در جايي انبوه پزشك و در نقطه ديگر كمبود پزشك داريم؛ بنابراين ساماندهي و توزيع مناسب پزشكان از هر رشته‌اي در نقاط مختلف بايد صورت گيرد و لازمه اين امر حمايت كافي است. اگر بگوييم در فلان شهر يا روستا كمبود داريم پس به طور مداوم نيرو تربيت كنيم مشكل حل نخواهد شد. اگر در منطقه محرومي معضل كمبود پزشك داريم، بايد حمايت لازم را از پزشك و خانواده‌اش داشته باشيم تا بتواند براي خدمت به منطقه محروم برود. اعتقاد دارم مشكل اصلي ما اكنون اين است كه حمايت كافي از كادر درمان و جامعه پزشكي براي حضور در مناطق صورت نميگيرد.

 

موانع تحصيلي پزشكان و آينده مبهم اجتماعي و اقتصادي

وي افزود: فرد با ضريب هوشي برجسته به سختي درس مي‌خواند و با رتبه خوبي به دانشگاه علوم پزشكي مي‌رود و آنجا هم حداقل ۷ سال دوره سخت تحصيل را مي‌گذراند و سرانجام فارغ‌التحصيل مي‌شود اما بعد از اتمام درس بايد طرح خارج از مركز را بگذراند؛ سپس بازمي‌گردد و بايد در كنكور دوم در يك رقابت سنگين ديگر با نسبت قبولي يك به ۸ شركت كند كه تخصص بگيرد تا پس از ۴ يا ۵ سال تحصيل و اخذ تخصص پزشكي، مجددا به طرح خارج از مركز و منطقه محروم برود. بدون حمايت كافي از اين فرد، او وارد دوره تخصص نمي‌شود؛ زيرا رشته‌ها را سنگين با آينده مبهم مي‌بينند. به عنوان مثال گاهي حتي يك سوم ظرفيت اعلام شده رشته‌هايي مانند طب اورژانس و بيهوشي دانشگاه‌ها پر نمي‌شود و اين معنايش اين است كه آينده روشن اجتماعي و اقتصادي براي فرد وجود ندارد و افراد ترجيح مي‌دهند يا به كشوري ديگر مهاجرت كنند يا ادامه تحصيل را رها كنند.

 

تعهد محضري براي تعهدات اجباري

با تربيت انبوه پزشك به جايي نمي‌رسيم

او ادامه داد: طرح تعهد خارج از مركز براي ۳ دوره عمومي، تخصص و فوق تخصص اجباري است و بسته به محل خدمت و ميزان محروم بودن منطقه مدت آن بين ۳ تا ۵ سال متغير است. ما مكررا در اين مورد با وزارت بهداشت رايزني كرديم. بر اساس آنچه‌ كه در قانون وجود دارد بايد كلا يك بار طرح خارج از مركز براي هر ۳ دوره تحصيلي داشته باشيم؛ ولي اكنون وزارت بهداشت از فرد تعهد محضري مي‌گيرد كه ۳ تا ۵ سال براي دوره تخصص طرح بگذراند و اين ديگر در قانون نيست. حال تصور كنيد در سنين اخذ تخصص يا فوق تخصص فرد مي‌خواهد تشكيل خانواده بدهد و سخت است كه مثلا خانم دكتري با دو فرزند به منطقه محروم براي خدمت برود اما شوهرش مجبور باشد جاي ديگري كار كند. اگر اين مسائل حل نشود با تربيت انبوه پزشك به جايي نمي‌رسيم.

 

وي در ادامه تاكيد كرد: اگر با ساده انگاري از موضوعات ياد شده بگذريم و بگوييم مثلا به جاي سالي ۱۰۰ پزشك، ۳۰۰ پزشك تربيت مي‌كنيم، كيفيت كاهش مي‌يابد؛ زيرا علم باليني و بر مبناي تجربه اندوزي است. پس بايد متناسب با ظرفيت آموزشي دانشجو پذيرش شود ‌و همچنين متناسب با ظرفيت‌هاي اشتغال، آمايشي و جذب نيرو در مراكز مختلف، نيرو تربيت شود. در غير اين صورت افزايش كادر پزشكي به نتيجه مطلوبي براي رفع نيازهاي كشور منجر نمي‌شود.

 

خلاء "پزشكي خانواده" در كشور

ظفرقندي با تاكيد بر اينكه پايه درمان در كشور پزشكان عمومي هستند، تصريح كرد: جايگاه مناسب پزشكان عمومي اين است كه در ساختار مناسب پزشكي كشور با نظام پزشكي خانواده قرار گيرند. متاسفانه علي‌رغم قدمت اين طرح، هنوز هم در بسياري از مناطق شهري نظام پزشكي خانواده برقرار نيست. الان در تهران مستقيما به پزشك متخصص مراجعه مي‌كنيد در صورتي كه قاعده اين است كه به يك پزشك خانواده كه پزشك عمومي است مراجعه شود و سپس او در صورت لزوم شما را به متخصص مربوطه ارجاع دهد. تا وقتي اين مسير درست نشود نه پزشكان عمومي در جاي درست خود قرار مي‌گيرند و نه هزينه‌هاي بهداشت و درمان، اقتصادي خواهد شد. بايد نظام ارجاع و نسخه نويسي الكترونيك در پرونده‌هاي الكترونيك اصلاح شود. متاسفانه هنوز جايگاه درست براي پزشكان عمومي ايجاد نشده است كه در آن جايگاه قرار گيرند.

 

وي در بخش ديگري از سخنانش درباره اشتغال به كار پزشكان در مشاغل ديگر، به ايسنا گفت: اينكه چند درصد از دانشجويان دوره پزشكي را مي‌گذرانند اما به بهره‌وري درستي نمي‌رسند، ابعاد متفاوتي دارد. اينكه فردي دوره پزشكي را بگذراند و وارد شغل ديگري شود يا از كشور مهاجرت كند، هدر رفت سرمايه است. گاهي نيز ممكن است حرفه پزشكي تامين كننده نياز زندگي فرد نباشد و مجبور باشد در كنار آن فعاليت ديگري هم انجام دهد درهر صورت آنچه‌ كه وجود دارد اين است كه تعداد زيادي از پزشكان پس از فارغ‌التحصيل شدن به بهره‌دهي مناسب براي جامعه نمي‌رسند.

 

رزيدنتي؛ دوره اي سخت و پرزحمت

ظفرقندي با اشاره به دوره رزيدنتي و با بيان اينكه اين دوره، دوره سختي از زندگي يك پزشك است، ادامه داد: با توجه به كشيك‌ها و شب بيداري‌هاي زياد بويژه در شرايط فعلي با وجود كرونا، رزيدنتي دوره سخت و پر زحمتي است و اگر آينده روشني مقابل آن نباشد فرد با نااميدي و افسردگي مواجه خواهد بود. هر كسي به فارغ‌التحصيلان آن رشته نگاه مي‌كند و اگر اين افراد شرايط مناسب كاري نداشته باشند يا در صدد خروج از كشور باشند، طبيعتا فرد ديگر هم براي ادامه آن رشته اميدي نخواهد داشت. اين موضوع بحثي است كه بايد در قالب اصلاح ساختار به آن توجه كنيم يعني اگر فردي كه فارغ‌التحصيل مي‌شود جايگاه و شرايط مناسبي پيدا كند، مي‌تواند به راهش ادامه دهد. ترك تحصيل، خستگي مفرط و افسردگي را در جاهايي مي‌بينيم كه آينده روشني مقابل فرد در آن رشته وجود ندارد.

مقالات ديگر: لكه برداري فرش ابريشم

افزايش درخواستها براي مهاجرت

رئيس كل سازمان نظام پزشكي درباره مهاجرت پزشكان نيز گفت: ميزان درخواست براي مهاجرت در اين ايام افزايش يافته است و اين هم به شرايط كاري، اجتماعي و اقتصادي بازمي‌گردد. ما در سازمان نظام پزشكي يك مرحله داريم كه افراد براي ارائه درخواست يك گواهي مخصوص كه يكي از مراحل مهاجرت است به ما مراجعه مي‌كنند و اين درخواست‌ها رو به افزايش است. حدود ۳۰۰۰ درخواست در سال داريم كه نشان دهنده ميزان تمايل به مهاجرت است.

 

۳ ضلع مرتبط با مشكلات جامعه پزشكي

وي مهم‌ترين مشكل جامعه پزشكي را مبتني بر ۳ عامل دانست و تاكيد كرد: ۳ ضلع مرتبط با هم داريم؛ ضلع اول ساختار سلامت است كه تا اين موضوع بر اساس نظام ارجاع، پرونده الكترونيك و نسخه‌نويسي قرار نگيرد، جايگاه‌ها درست نخواهد بود و هدر رفت منابع و هزينه‌ها را خواهيم داشت. ضلع دوم اقتصاد سلامت است؛ يعني يك كشور چقدر حاضر است براي سلامت مردمش هزينه كند و چه سهمي از توليد ناخالص ملي وارد عرصه سلامت مي‌شود. اگر اين سهم ميزان كمي باشد طبيعي است كه انگيزه كاري از بين برود و كيفيت درمان كاهش يابد. سهم سلامت يعني براي بيمه و بيمارستان چقدر هزينه قرار مي‌دهيد؟ اگر اين سهم متناسب با رشد تورم نباشد طبيعتا كيفيت درمان كاهش مي‌يابد. ضلع سوم نيز نيروي انساني و تربيت او است كه اگر نيروي انساني كافي، عالم و با كيفيت و با جايگاه مناسب نداشته باشيم آن دو ضلع ديگر هم بدون كاربرد خواهد شد.  

 

حق و حقوق كادر فعال در كرونا را بپردازيد

ظفرقندي با تاكيد بر لزوم حمايت كافي از پزشكان، اظهار كرد: هنوز حق و حقوق بسياري از كساني كه در بخش كرونا كار مي‌كنند هنوز پرداخت نشده است. همان پزشك و پرستار شاغل در بخش كرونا كه شب به خانه مي‌رود اگر اطمينان نداشته باشد خانواده‌اش واكسن زدند، مدام بايد در نگراني باشد؛ بنابراين آنچه در شرايط كرونا براي كادر درمان مهم است اين است كه حمايت كافي اقتصادي، اجتماعي و واكسيناسيون خود و خانواده آنها صورت گيرد و وعده و شعار كافي نيست. پرداختي‌ها و تشويقي‌ها در شرايط مناسبي قرار ندارد و يكي از مشكلاتي كه بيمارستان‌ها با آن روبرو هستند كمبود پرسنلي است كه به دليل خستگي، ابتلا به كرونا و يا عدم پرداخت مناسب در چرخه خدمت نيستند.

 

نياز ۱۰۰ درصدي دوز يادآور واكسن كرونا براي كادر درمان

وي درباره روند واكسيناسيون كرونا براي پزشكان به ايسنا، گفت: تزريق دُز يادآور واكسن ۱۰۰ درصد بايد انجام شود؛ زيرا كادر درمان در دل بحران كرونا هستند؛ بنابراين چاره‌اي جز اين نيست كه براي اينكه بتوانند خدمت رساني كنند از آنها با دُز سوم حمايت شود. مكرر مي‌بينيم كساني كه واكسن زدند اما به كرونا مبتلا مي‌شوند؛ زيرا عيار آنتي‌بادي در بدن كاهش مي‌يابد. در مطالعات اثبات شده است كه عيار آنتي‌بادي بعد از ۶ ماه سير نزولي پيدا مي‌كند و بايد واكسن يادآور تزريق شود. در مورد پزشكان و پرستاران تقريبا واكسيناسيون كامل انجام شده است؛ اما كادر درمان شامل منشي مطب، تكنسين دندانپزشكي و... هنوز واكسينه نشده اند. از طرفي خانواده پزشكان نيز يكي از اولويت‌هايي هستند كه سريع‌تر بايد واكسينه شوند براي اينكه پزشك در خانواده آنها يك ناقل بيماري است.

 

ظفرقندي درخصوص نوع واكسني كه بايد به عنوان دُز سوم به كادر درمان تزريق شود، تاكيد كرد: تحقيقات زيادي در اين زمينه صورت گرفته است. اكثر كادر درمان واكسن با پلتفرم ويروس كشته شده تزريق كردند و به فاصله ۶ ماه يا بايد دُز سوم را از نوع واكسن قبلي تزريق كنند و يا در برخي كشورها نشان داده شده است براي افرادي كه ۲ دُز  اول را ويروس ضعيف شده يا كشته شده تزريق كردند دُز سوم را مي‌توانند واكسن MRNA تزريق كنند.

 

آمارها نشانگر عملكرد است

در واكسيناسيون تاخير داشتيم

رييس كل سازمان نظام پزشكي در بخش پاياني صحبت هايش درباره نحوه مديريت كرونا نيز به ايسنا تاكيد كرد: آمارهاي موجود، نشانگر عملكرد است و در شرايط خوبي قرار نداريم. آمار رسمي روزانه درحالي حدود ۶۰۰ فوتي است كه خيلي از بيماران هم بدون اخذ تست فوت مي‌كنند و در آمار نمي‌آيند؛ البته گواهي فوت آنها بر اساس شواهد كرونا از علائم باليني با نام كوويد۱۹ صادر مي‌شود ولي چون تست اخذ نشده در آمار نمي‌آيد ‌و به همين دليل آمار رسمي با آمار بهشت زهرا (س) متفاوت است.

 

وي گفت: ما اگر واكسيناسيون زودتر و وسيع‌تري تدارك مي‌ديديم امروز شرايط بهتري داشتيم. ما در زمينه واكسيناسيون زودهنگام و گسترده تاخير داشتيم و در عين حال در اجراي پروتكل‌ها عزم ملي لازم عملياتي نشد. در خيلي از كشورهاي دنيا عدم رعايت پروتكل‌ها جريمه‌هاي چندصد دلاري دارد اما بر اساس آمار وزارت بهداشت درصد رعايت پروتكل‌ها در كشور ما كمتر از ۴۰ درصد است و اين امر به يك عزم ملي مديريتي با كمك تمام نهادها نياز دارد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۵۳:۱۴ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]
آران وبيدگل پيشتاز ارسال فرش به عتبات عاليات در كشور
شهرستان آران وبيدگل در ارسال فرش به عتبات عاليات در كشور پيشتاز است.
 
به گزارش خبرگزاري صدا و سيما، مركز اصفهان؛ مسئول ستادبازسازي عتبات عاليات شهرستان آران وبيدگل گفت: از آغاز فعاليت ستاد عتبات عاليات درعراق در سال ۸۵, بافندگان فرش، بافت فرش دستبافت براي عتبات عاليات را در دستوركار خود قرار دادند.
محمدحقيقيان افزود: در سه سال گذشته ۹۰ تخته فرش دستباف بانقشه ۹۴ خانه ريزيافت كركي ۱۴ متري هنر بافت آران وبيدگلي‌ها به عتبات ارسال كردند.
وي گفت: دراواخرسال ۹۸,بافت قالي‌هاي ۹ متري كرم از نوع پشم باهمكاري شركت تعاوني فرش دستبافت آران وبيدگل آغازشد.
حقيقيان، بافت فرش را زمينه ساز اشتغال بيش از ۲۰۰ نفر دانست و افزود: در آران وبيدگل در حال حاضر ۵۳ دستگاه دارقالي براي عتبات عاليات و ۳۵ دستگاه دارقالي درشهر‌هاي شاهين شهر، قهدريجان، نجف آباد، فلاورجان وگرگاب درحال بافت براي ستاد بازسازي عتبات عاليات شهرستان آران وبيدگل هستند.
مسئول ستادبازسازي عتبات عاليات شهرستان آران وبيدگل گفت: بافت فرش عتبات عاليات علاوه برجنبه معنوي آن، صنعت بافت فرش دستبافت درآران وبيدگل را كه روبه فراموشي مي‌رفت، دوباره احيا كرد و علاوه برآن، اشتغالزايي براي بانوان، ترويج دوباره فرهنگ قاليبافي وحتي روي آوردن صاحبان صنايع فرش ماشيني شهرستان به ايجادكارگاه‌هاي قاليبافي دستي وسنتي، ازنتايج وبركات اين طرح درآران وبيدگل است.
شهرستان آران وبيدگل با ۱۰۳ هزار نفرجمعيت درشمال استان اصفهان قراردارد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۵۴:۰۵ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]
ارائه خدمات پزشكي و دندانپزشكي يك گروه جهادي به خانواده‌هاي نيازمند در مناطق كم برخوردار
 
مسئول گروه جهادي شهيد مهدي عسگري از برگزاري اردوي جهادي و ارائه خدمات پزشكي و دندانپزشكي به خانواده‌هاي نيازمند در مناطق كم برخوردار كشور خبر داد و گفت: با توجه به شرايط اقتصادي كشور و مشكلات مردم، تلاش مي‌كنيم تا با ارائه خدمات پزشكي و دندانپزشكي بخشي از مشكلات خانواده‌هاي نيازمند را مرتفع كنيم.
محدثه داوودي در گفت‌وگو با ميزان، با اشاره به خدمات گروه جهادي شهيد مهدي عسگري، گفت: هدف از تشكيل اين گروه جهادي، محروميت‌زدايي، خدمت به مردم و خانواده‌هاي نيازمند در عرصه‌هاي مختلف در مناطق كم برخوردار است.
 مقالات مرتبط: پركردن دندان
مسئول گروه جهادي شهيد مهدي عسگري ادامه داد: به لطف خدا و نگاه ويژه شهيد مهدي عسگري، اين گروه در تمامي عرصه‌هاي مختلف جهادي، بهداشت و درمان، فرهنگي، آموزشي، كارآفريني، عمراني و... فعاليت دارد و در زمينه بهداشت و درمان به‌صورت تخصصي خدمات ارائه مي‌دهد.
 
داوودي تأكيد كرد: خيرين بزرگوار و عزيزاني كه تمايل دارند با گروه جهادي ما همكاري داشته باشند، از طريق صفحه‌ ما در شبكه‌هاي اجتماعي مي‌توانند با ما در ارتباط باشند.
 
مسئول گروه جهادي شهيد مهدي عسگري تصريح كرد: اين گروه بيشتر در مناطق حاشيه‌اي استان البرز و مناطق كم برخوردار در خارج از استان مانند زابل، كرمانشاه و... فعاليت مي‌كند و با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص كمك مؤمنانه در دوران شيوع ويروس كرونا، گروه ما بيش از ١۵٠٠ بستۀ معيشتي بين خانواده‌هاي نيازمند توزيع كرد.
 
داوودي از برگزاري اردوي جهادي و ارائه خدمات پزشكي و دندانپزشكي به خانواده‌هاي نيازمند در مناطق كم برخوردار كشور خبر داد و اضافه كرد: ان‌شاءالله در اين راه ثابت‌قدم باشيم و خالصانه و براي رضاي خدا كار كنيم و با اتحاد و عزم جهادي بتوانيم مشكلات كشور و مردم را حل كنيم و به فرموده مقام معظم رهبري، جز با كار جهادي و انقلابي نخواهيم توانست اين كشور را به سامان برسانيم.
 مقالات ديگر: گل فروشي زعفرانيه 
وي ادامه داد: با توجه به شرايط اقتصادي كشور و مشكلات مردم، تلاش مي‌كنيم تا با ارائه خدمات پزشكي و دندانپزشكي بخشي از مشكلات خانواده‌هاي نيازمند را مرتفع كنيم و براي ارائه اين خدمات، نياز به تجهيزات پزشكي و دندانپزشكي داريم، از تمامي خيرين عزيز دعوت مي‌كنيم كه ما را در انجام اين كار خير، ياري كنند تا ما هم با تجهيز كردن گروه، بتوانيم خدمات بهتر و بيشتري رو به مردم عزيزمان ارائه دهيم.
 
مسؤل گروه جهادي شهيد مهدي عسگري تصريح كرد: خيلي به شهدا و خانواده‌هاي معظم آن‌ها مديونيم و اين آرامش و امنيت را مديون رشادت‌ها، ازخودگذشتگي‌ها و فداكاري‌هاي آن عزيزان هستيم و ان‌شاءالله همه مردم، نهادها، ارگان‌ها دست‌به‌دست هم مشكلات كشور را مرتفع كنند و زمينه ظهور امام زمان (عج) فراهم شود.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۳۰:۵۸ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]
«عادي انگاري»، فرش قرمزي براي افزايش آمار فوتي‌ها بر اثر كرونا
تهران -ايرنا- «خسته شديم از ماسك زدن، از ضدعفوني كردن هر چيز، از نرفتن به ميهماني و دورهمي» ديالوگي است كه اين روزها بسيار شنيده و گفته مي شود؛ سخناني كه بوي عادي انگاري و رفتن به استقبال ويروس كرونا و مرگ مي‌دهد.
 
گشتي در سطح شهر كه بزني با صحنه هايي روبه رو مي شوي كه نه تنها شوك آور است بلكه بوي خون مي دهد؛ اعلاميه هاي فوت عضو خانواده اي بر اثر كرونا، ديوار خانه اي را سياه كرده است اما چند قدم آن طرف تر مغازه دار، دستفروش و عابراني را مي بيني كه بدون استفاده از ماسك و رعايت شيوه هاي بهداشتي و فاصله فيزيكي با فراغ بال در حال بازارگرمي و خريد و قدم زدن هستند.
 
وقتي از آن ها مي پرسي با وجود افزايش روزانه آمار فوتي ها بر اثر كرونا، چرا حواستان به جان خود و عزيزانتان نيست مي گويد: «اي بابا، تمام اين افراد كه فوت كرده اند، هم رعايت مي كردند و هم واكسن زده اند اما گذرشان به قبرستان افتاد. تا الان كه نگرفتيم از اين به بعد هم نمي گيريم!»
 
با همين شيوه و فرماني كه اين ها مي روند است كه ايرج حريرچي معاون كل وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از فاجعه كاهش رعايت شيوه نامه‌هاي بهداشتي در كشور به ۳۸درصد خبر مي دهد و مي گويد: پوشش ماسك در اماكن عمومي در ۲۳ استان از ۳۲ استان، زير ۵۰ درصد است و با توجه به اندازه گيري ميزان تحرك و حركت مردم در سطح جامعه، رفت و آمدهاي مردم نسبت به شرايط عادي يعني تابستان سال‌هاي ۹۶ و ۹۷, هفده درصد بيشتر شده است.  
 
وي تاكيد مي كند: گويي مردم دچار لجبازي با خودشان و هر كسي با گروه ديگر شده است!
مقالات ديگر: قاليشويي تهران نو
راست مي گويد و شاهد مدعا مردماني است كه با اعلام تعطيلي، راه جاده و دشت را در پيش مي گيرند و ساعت ها در ترافيك از فضاهاي عمومي بين راه استفاده مي كنند غافل از اينكه همانند زامبي هاي فيلم «والكينگ دد»، كرونا را از اين سو به آن سو مي برند و سوغاتي مرگ براي عزيزان خود به ارمغان مي آورند.
 
«عادي انگاري»، فرش قرمزي براي افزايش آمار فوتي‌ها بر اثر كرونا
 
حريرچي راست مي گويد، مردم لج كرده اند تا خانواده خود را همانند دانه هاي انار، از هم جدا و در خاك بنشانند؛ مرگي كه راحت نيست و فيلم ها و عكس هاي منتشر شده از بيماران بستري كرونايي در بيمارستان حكايت از دشواري آن دارد و اينكه در صورت استفاده نكردن از ماسك چند گرمي، بايد گلويي پاره شود و دستگاه سنگين تنفس مصنوعي را تحمل كند.
 
فراموش كرده اند نخستين روزهايي كه ويروس كرونا تازه شروع به جولان كرده بود، جمله «چه كنم چه كنم تا بيمار نشوم» نقل محافل بود و همگان مترصد خواندن يا شنيدن مطلبي در مورد پيشگيري از ابتلا به ويروس كرونا بودند.
 
با گذشت چندين ماه از جولان كرونا و عبور پيك هاي مختلف آن از آسمان كشور، حال ديگر قبح اين ويروس تاجدار شكسته و بايد به دنبال راه چاره و يافتن راهكاري براي بازگشت دوباره جديت اجرايي شدن پروتكل هاي بهداشتي مبارزه با كرونا در جامعه و نتيجه بخش بودن طرح تعطيلات به خاطر كرونا گشت.
مقالات ديگر: نايت گارد
موضوعي كه دكتر مصطفي قانعي پور متخصص ريه و عضو ستاد ملي مقابله با كرونا در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا، در پاسخ به اينكه چه كنيم تا مردم بيش از هميشه كرونا را جدي بگيرند، مي گويد: يكسري مسائل كه حاكميتي است را نمي توان به مردم سپرد به اين معنا كه اگر وزارت بهداشت خطري احساس كند مبني بر اينكه رعايت نكردن پروتكل ها از سوي گروهي، خطر مرگ براي بقيه به وجود مي آورد، بايست از طريق حاكميت اعمال قانون به گونه اي صورت گيرد كه كسي كه رعايت نمي كند از مجازات عدم رعايت بترسد.
 
قانعي با بيان اينكه يك روز بستن راهها و روز ديگر خواهش كردن از مردم براي خارج نشدن از خانه جواب نمي دهد، تصريح مي كند: حاكميت بايد اين دو را با هم اجرايي كند يعني ضمن درخواست از خانه نشيني، راه ها را هم ببندد.
 
وي ادامه مي دهد: اين كار بايد ادامه دار شود و جريمه عدم سرپيچي را هم بايد به وزارت بهداشت بدهند تا بيمارستان ها را براي پذيرش بيماران مجهزتر كنند.
 
اين پزشك متخصص با يادأوري اينكه فراموش نكنيم در پديده اي كه طول مي كشد و زمان مي برد شاهد افزايش خستگي مردم، كاهش اثر بخشي رسانه اي و پذيرش توصيه ها و افزايش بي تفاوتي ها خواهيم بود، خاطرنشان مي كند: در اين جا بايد روانشناسان اجتماعي به ياري كادر درمان بيايند تا چگونگي حفظ حساسيت ها را آموزش دهند.
 
با تمام گفته و ها و شنيده ها و خواسته ها از مردم در جهت رعايت شيوه هاي بهداشتي و فاصله گذاري فيزيكي، مطالبه عمومي در شرايط حاضر، انجام واكسيناسيون با شتاب بيشتر است؛ وضعيت واكسيناسيون در كشور به هيچ عنوان مطلوب نيست و اين موضوع منجر به سرخوردگي اجتماعي مي‌شود.
از: فاطمه دهقان نيري

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۲۵:۵۴ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]

۵۵ پرونده قضايي براي متخلفان زيست محيطي استان همدان تشكيل شد

همدان- ايرنا- رييس اداره بازرسي و مسوول امور حقوقي حفاظت اداره كل محيط زيست استان همدان از تشكيل ۵۵ پرونده قضايي براي متخلفان زيست محيطي استان در سالجاري خبر داد و گفت: ۱۴ مورد از پرونده ها مربوط به تخريب و تصرف، تعليف غيرمجاز و ساخت و ساز در مناطق تحت مديريت اين اداره كل است.

 

حجت لطفي روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: همچنين ۱۸ پرونده مربوط به تخلف شكار و صيد غيرمجاز بوده است كه ۲۱ متهم در اين راستنا شناسايي و به دنبال تشكيل پرونده به مرجع قضايي معرفي شدند.

 

رييس اداره بازرسي و مسوول امور حقوقي حفاظت اداره كل محيط زيست استان همدان ادامه داد: تخلف هاي كار و صيد شامل شروع به شكار در مناطق حفاظت شده، شكار غيرمجاز گونه هايي نظير كبك، قوچ و ميش، گراز، روباه، نگهداري غيرمجاز جانوران و كشتن حيوانات و انتشار عكس آنها در فضاي مجازي بوده است.

 

لطفي ادامه داد: ۲۳ پرونده مربوط به تخطي از محيط زيست انساني نيز در اين مدت زمان تشكيل شده كه شامل تخلف واحدهاي بازيافت پلاستيك، قاليشويي، دهياري، تخليه كود مرغي در مجموع با ۲۳ متخلف بوده است.

مقالات ديگر: گل فروشي ستارخان

وي گفت: ۱۳۰ اخطاريه قانوني در زمينه آلودگي آب، هوا، خاك و پسماند براي واحدهايي نظير سيليس كوبي، خشكبار، كشتارگاه، واحدهاي خدماتي رفاهي، انواع شوري، شهرك هاي صنعتي، ذهتابي (روده پاك كني)،  توليد چرم، كوره آجر پزي، دانه بندي شن و ماسه، توليد گوگرد، كارخانه آسفالت، دامداري، سنك كوبي، دهياري و شهرداري ها صادر شد.

 

لطفي با بيان اينكه همه پرونده ها در حال رسيدگي قضايي است افزود: تاكنون راي از سوي محاكم قضايي صادر نشده است.

 

استان همدان داراي ۶ منطقه حفاظت شده و ۱۳ منطقه شكار ممنوع است و وسعت مناطق زير پوشش محيط زيست به ۶۲ هزار هكتار مي رسد.

 

تاكنون ۴۰ گونه پستاندار، ۱۸۱ گونه پرنده، ۴۳ گونه خزنده، ۳۸ گونه انواع ماهي ها و چهارگونه دو زيست در استان همدان شناسايي شده است.

مقالات ديگر: قاليشويي سرخه حصار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۵:۴۷:۲۷ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]
اصناف متخلف ري ۲۵۰ ميليون تومان جريمه شدند
 
شهرري - ايرنا - رييس اتاق اصناف شهرستان ري از بازرسي ٢ هزار و ٣٠٠ واحد صنفي اين شهرستان در تير ماه امسال خبر داد و گفت: اصناف متخلف اين شهرستان ۲۵۰ ميليون تومان جريمه شدند.
 
لطف الله ستاره روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، اظهار داشت: اين ميزان جريمه از ۱۹۵ واحد صنفي متخلف به دليل گران فروشي، كم فروشي و ساير جرايم صادر شده است.
 
وي با بيان اينكه اتاق اصناف روزانه ۱۰ تيم بازرسي را در ۲ نوبت روانه بازار مي كند، خاطرنشان كرد: اصناف شهرستان ري در تيرماه سال جاري يكهزار تذكر شفاهي در خصوص رعايت پروتكل هاي بهداشتي از جمله استفاده از ماسك و فاصله گذاري اجتماعي دريافت كرده اند.
مقالات ديگر:
ستاره اضافه كرد: همچنين به ‌دليل شيوع كروناي دلتا و لزوم رعايت پروتكل هاي بهداشتي ۱۵ واحد صنفي نيز طي يك ماه گذشته جريمه نقدي شده اند.
 
اين مسئول  با اشاره به گشت هاي مشترك بازرسان اداره اصناف با تعزيرات، اماكن، دامپزشكي و فرمانداري، ابراز كرد: ۲۳ مورد كشت مشترك نيز در تيرماه سال ۱۴۰۰ بازرسان اتاق اصناف با ساير نهادها داشته اند.
 
به گزارش ايرنا، شهرستان ري با برخورداري از ۵۶ اتحاديه توزيعي، توليدي و خدماتي و ۱۰ هزار واحد صنعتي و صنفي از جمله شهرك صنعتي شمس آباد، كارخانه سيمان و كارگاه هاي توليدي و خدماتي اعم از سنگ بري، شيشه و سفال، آجرپزي، كارگاه قاليبافي و قاليشويي، كشتارگاه دام و طيور به عنوان قطب كار و توليد در پهنه جنوب تهران مطرح است.
 
شهرستان ري (به مركزيت شهرري) با جمعيتي بيش از يك ميليون نفر در جنوب استان تهران واقع شده كه داراي پنج شهر شهرري، باقرشهر، كهريزك، قيامدشت و حسن آباد است.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۰۴:۳۰ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]

چگونگي هميشه تميز نگه داشتن خانه

تميزي و مرتب بودن خانه را تمامي بانوان ايران زمين دوست دارند. من فكر مي كنم كه تميز نگه داشتن هميشگي خانه نياز به زمان تمام وقت ندارد و مي توان با يك برنامه ريزي رعايت اصولي بتوان همواره خانه مرتب و تميز داشت.

 

با رعايت كردن عادت هايي كه در ادامه بيان مي كنيم، مي توانيد همواره خانه تميز و مرتبي داشته باشيد.

 

۱. از تخت خواب يا رخت خواب هايتان شروع كنيد

 

در ابتداي روز رختخواب يا تخت خواب خود را مرتب كنيد، اين كار واقعا وقت زيادي از شما نمي گيرد، اما باعث مي‌شود روزتان را با نظم شروع كنيد و در پايان شب با يك تخت خواب مرتب و آماده روبه‌رو باشيد. براي سهولت كار مي توانيد تا حد ممكن مدافع هاي خود را ساده كنيد و حداقل بالشت استفاده كنيد.

 

۲. زياد سخت گير نباشيد

 

قطعاً شما مي خواهيد به بهترين نحو ممكن خانه خود را تميز كنيد، اما نيازي نيست كه خود را اذيت كنيد يا خود را درگير تمامي جزئيات كنيد. براي مثال اگر در يك گوشه اي از كف زمين لكه وجود دارد كه به آساني هم قابل مشاهده نيست، لازم نيست حتماً آن را هم تميز كنيد. من نمي گويم آن را تميز نكنيد، اما مي‌توانيد اين گونه موارد را در برنامه هاي هفتگي خود قرار دهيد، نه برنامه هاي روزانه.

 

۳. اولويت بندي و برنامه ريزي كنيد

 

همه موارد به يك اندازه اهميت ندارند. ليستي از كارهايي را كه مي خواهيد در طول روز انجام دهيد تهيه و يادداشت كنيد و سپس با اولويت و اينكه كدام يك از اهميت بالاتري برخوردارند كارها را انجام دهيد. اين مورد مي تواند بسيار كمك حال شما باشد.

۴. پاكسازي شبانه منزل

 

مي‌توانيد با يك پاكسازي كوتاه مثلاً ۱۵ دقيقه اي بسياري از كارهايي را كه قرار بود صبح انجام دهيد در اين مدت كوتاه انجام دهيد، و اينگونه بسياري از كارهاي شما براي فردا آسان تر مي شود.

 

۵. همانطور كه راه مي رويد خانه را تميز كنيد

 

اين مورد مي تواند ساده به نظر برسد اما من فكر مي‌كنم اين كاري است كه اغلب افراد آن را انجام نمي دهند. شما ميتوانيد در رفتارهاي ساده روزانه در خانه بسياري از كارها را انجام دهيد. براي مثال زماني كه مي خواهيد از اتاق آشپزخانه برويد نيازي نيست دست خالي اتاق را ترك كنيد، اگر وسيله مي بينيد كه مربوط به آشپزخانه است مي توانيد آن را با خود ببريد و موكول به زمان ديگري نكنيد، يا اگر چند ليوان استفاده شده در آشپزخانه مي بينيد مي توانيد در چند دقيقه كوتاه آنها را شستشو داده به وقت ديگري موكول نكنيد.

 

۶. آشپزخانه و خانه را شلوغ نكنيد

 

بسياري از وسايلي كه در خانه آشپزخانه وجود دارند شايد مدت‌هاي طولاني مورد استفاده قرار نگيرد. پس مي توان گفت شايد نيازي به آنها نيست. با وسايل كمتر ميتوان نظم بيشتر و تميز كردن ساده تري داشت. پس سعي كنيد محيط اطراف خود را شلوغ نكنيد.

 

۷. براي وسايل تا مكان مشخصي را معين كنيد.

 

خودتان از ميزان اهميت نظم در كارها مطلع هستيد، كمدها و كابينت ها را به خوبي مرتب كنيد و هر بار وسايل را در يكجا قرار ندهيد و براي وسايل خود مكاني مشخص انتخاب كنيد تا هم خانه مرتبي داشته باشيد هم زماني كه به آنها نياز داريد به آساني بتوانيد اين وسايل را پيدا كنيد و هم در زمان مرتب كردن خانه در كوتاه ترين زمان بدانيد كه وسايل بايد در كدام بخش خانه قرار بگيرند.

قاليشويي فرجام

۸. حواستان به فرش ها باشد

 

فرشهاي خانه همواره در پيش روي ديدگان ما قرار دارند. از تميز بودن يا كثيف بودن آنها مي تواند در روحيه و افكار ما اثر گذار باشد. اگر كثيفي در فرش مشاهده كرديد يا اگر مشكلي مانند ريختن چاي روي فرش پيش آمد، آن را به زمان ديگري موكول نكنيد و به موقع قبل از آنكه لكه روي فرش ماندگار شود آن را پاك كنيد. اگر ميزان كثيفي فرش هاي منزل تان زياد است، مي توانيد با انتخاب يك قاليشويي خوب نسبت به شستشوي فرش هاي تان اقدام كنيد. اگر در تهران زندگي مي كنيد ميتوانيد با قاليشويي هاي تهران يا اگر در شهرهاي ديگر مانند شيراز زندگي مي كنيد مي توانيد با قاليشويي هاي شيراز تماس بگيريد.

 

۹. استفاده از گردگيرهاي طبيعي

 

گرد و غبار ها در مكان هاي مختلف خانه مي نشينند، گاهاً گردگيري برخي نقاط مانند كتابخانه كه كتاب هاي زيادي در آن قرار دارد يا طاقچه هاي دكوري ممكن است كمي سخت باشد. با استفاده از گردگيرهاي طبيعي قيمت مناسبي نيز دارند مانند گردگير پر شترمرغ مي توانيد اين كارها را آسانتر و در مدت زمان كوتاه تري انجام دهيد.

آموزشگاه گيتار غرب تهران

 

منبع: ايلنا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۶ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۴۷:۲۱ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]
معمولا براي همه ما پيش آمده است كه قبل از خريد فرش دستباف، ابهامات زيادي داشته باشيم كه نميدانيم چطور آن ها را برطرف كنيم.
معمولا براي همه ما پيش آمده است كه قبل از خريد فرش دستباف، ابهامات زيادي داشته باشيم كه نميدانيم چطور آن ها را برطرف كنيم. كه شما  با دانستن نكات متن زير مي توانيد اين ابهامات را رفع كنيد و به انتخاب فرش مورد نظرتان سرعت ببخشيد.
 
فرش را براي چه قسمتي از خانه مي خواهيد؟
 
اگر قرار است فرش در يك منطقه پرتردد باشد، فرشي از جنس پشم با تعداد گره مناسب انتخاب كنيد. تردد زياد روي فرش نه تنها باعث فشار بر آن مي شود ، بلكه مي تواند آلودگي و لكه ها را به سرعت روي فرش منتقل كند . بنابراين حتي با وجوود اينكه فرش ساخته شده از پشم طبيعي داراي يك لايه محافظ طبيعي، از چربي پشم است باز هم رنگ فرش را بايد در نظر گرفت زيرا فرش هاي رنگ روشن زودتر در معرض لك شدن قرار دارند. بنابراين، رنگهاي تيره معمولاً براي اين محيط هامناسب هستند. اما فرش هاي ابريشمي در مناطق كم رفت و آمد مانند اتاق خواب مناسب تر است. اگرچه فرش دستباف ايراني عموماً با مواد طبيعي ساخته مي شوند، اما اگر فرش ويسكوز، ريون يا پلي استر بخريد، لازم است كه در يك منطقه كم رفت و آمد قرار گيرد.
 
اندازه  فرش
 
حتما فضايي را كه قصد داريد فرش را در آن قرار دهيد دقيق اندازه بگيريد. زيرا اين كار مانع انتخاب فرشي مي شود كه به راحتي در اتاق قرار نگيرد.
 
همچنين اين نكته مهم را مد نظرتان قرار دهيد كه فرش هاي دستباف كه در يك اندازه خاص ذكر شده طبيعي است كه فرش ها از اندازه ذكر شده، يك يا دو اينچ فاصله داشته باشند.
 
جنس فرش
 
فرش ها از طيف گسترده اي از مواد از جمله پشم ، ابريشم ، تركيب پشم و ابريشم ، پنبه، ساير الياف طبيعي و مواد مصنوعي مانند ويسكوز، پلي استر، ريون و غيره ساخته مي شوند. اما فرش هاي ايراني به طور معمول از پشم ، ابريشم يا تركيب پشم و ابريشم بافته مي شوند.
 
همين موضوع  در قيمت فرش مدرن و سنتي  ايراني تاثيير زيادي دارد و در متن زير به آنها پرداخته ايم:
 
كنف
 
اين نوعاز فرشهاي درشت هستند بنابراين انتظار نرمي و گرماي ساير مواد طبيعي را از اين فرش ها نداشته باشيد. با اين حال ، آنها براي پاسيو و ايوان عالي هستند.
 
ابريشم
 
فرش هاي ابريشمي و پشمي اغلب با ارزش ترين فرش هاي بازار هستند. اين فرش ها مناسب اتاق خواب و اتاق نشيمن شما هستند.
 
 پشم
 
پشم متداول ترين و كلاسيك ترين ماده اي است كه قرن ها در ساخت فرش استفاده مي   شده است. بسيار مقاوم ، نرم و ضد لك است.
 
پنبه
 
فرش هاي پنبه اي يكي از اوناع فرش است كه  نگهداري و تميز كردن آنها دشوار است. ماندگاري بالايي دارند و مي توانند جلوه و بافتي عالي به فضاي شما اضافه كنند. فقط از آنها در مناطق پرترافيك پرهيز كنيد ، زيرا به راحتي فرسوده مي شوند.
 
رنگ فرش
 
قبل از خريد فرش ايراني، از فروشنده بپرسيد كه از چه نوع رنگهايي براي توليد رنگ فرش استفاده شده است. بيشتر فرشهاي ايراني با رنگهاي كاملاً طبيعي (از گياهان طبيعي تهيه مي شوند) يا با رنگ هاي شيميايي رنگ هستند. اگرچه هر دو رنگ از دوام و كيفيت بالايي برخوردارند، اما رنگهاي كاملاً طبيعي معمولاً سنتي تر و داراي كيفيت بالاتري نسبت به رنگهاي شيميايي هستند.
 
همچنين دانستن نوع رنگ بكار رفته در فرش مورد نظرتان كمك ميكند تا بدانيد كه هنگام مراقبت از فرش از چه محصولات تميز كننده اي  استفاده كنيد.
طرح فرش دستباف
 
 امروزه در كنار فرش هاي دستباف سنتي فرش دستباف مدرن نيز به بازار آمده اند. باتوجه به طرح هاي بسيار متفاوت اين فرش ها  كه بر عكس فرش هاي سنتي ساده تر مي باشند و رنگ هاي محدود تر آن ست كردن آنها با دكوراسيون هاي امروزي ساده تر هم ميباشد اما نكته مهم  در خريد فرش دستباف مدرن اين است كه از نظر طرح و رنگ بايد اين فرش ها با دكوراسيون هماهنگ باشند به اين صورت كه اگر فضاي داخلي داراي المان هاي شلوغ ميباشد از فرش هاي مينيمال با رنگ هاي محدود به دو تا سه رنگ استفاده شود و بالعكس اگر فضاي داخلي بسيار مينيمال و ساده است از فرش هاي با طرح هاي شلوغ تر و رنگ هاي شاد و گرم استفاده شود.
 
سخن آخر
 
و در نهايت سعي كنيد براي خريد فرش دستباف از يك فروشگاه معتبر همچون فرش پيرهادي اقدام كنيد.فروشگاه پيرهادي تنوع طرح و نقش زيادي دارد ودر سبك فرش دستباف مدرن جزو بهترين فروشگاه هاي فرش در ايران است.  اگر قصد داريد فرش را آنلاين خريداري كنيد حتما با بررسي كالا و خواندن نظرات خريداران در سريع ترين زمان ممكن، اطلاعات ارزشمندي را در خصوص فرش مورد نظر خود بيابيد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۴ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۲:۵۹:۲۳ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]

رييس مركز ملي فرش ايران:

بيست و نهمين نمايشگاه فرش دستباف با تخفيف ۷۰ درصدي برگزار مي‌شود

تهران- ايرنا- رييس مركز ملي فرش ايران از تخفيف ۷۰ درصدي براي برگزاري بيست و نهمين نمايشگاه فرش دستباف خبر داد.

 

به گزارش روز دوشنبه ايرنا از مركز ملي فرش ايران، «فرح‌ناز رافع» با اعلام برگزاري بيست و نهمين نمايشگاه فرش دستباف ايران با تخفيفات ويژه، افزود: برگزاري نمايشگاه كه به دليل بالا بودن نرخ اعلام شده با عدم استقبال ستاد عالي راهبري، تشكل‌ها، اتحاديه‌ها و ساير ذي‌نفعان فرش دستباف روبه‌رو شده بود، با مساعدت حداكثري مديرعامل شركت سهامي نمايشگاه‌هاي بين المللي جمهوري اسلامي ايران در زمان مقرر برپا مي‌شود.

 

وي بيان‌داشت: با پيگيري جدي قائم‌مقام وزير صنعت در امور بازرگاني و همچنين مساعدت مديرعامل شركت سهامي نمايشگاه‌هاي بين المللي درباره غرفه‌سازي و خدمات جامع نمايشگاهي، اين نمايشگاه به ازاي متري ۲۰۰ هزار تومان تشكيل خواهد شد.

 

رافع گفت: برگزاري نمايشگاه با تاييد ستاد عالي فرش دستباف و اصرار فعالان اين حوزه اقتصادي بوده است و در همين زمينه رونق بخشيدن به فضاي توليد و كسب و كار در حوزه فرش، تاثير بسزايي در رشد ميزان صادرات غيرنفتي و كسب درآمد ذي‌نفعان اين حوزه خواهد داشت.

گل فروشي جنت آباد

قيمت اوليه برگزاري نمايشگاه ياد شده توسط مجري رقم ۳۴۷ هزار تومان به ازاي هر متر مربع اظهار شده بودكه به ۳۱۴ هزار تومان تقليل يافت و در جلسه امروز قيمت متري ۲۰۰ هزار تومان تثبيت شد.

 

به گزارش ايرنا، بررسي كارنامه صادرات فرش دستباف ايران در ۲ ماهه نخست امسال در هم‌سنجي با پارسال، رشد ۸۴.۶ درصدي ارزشي و ۲۷۵ درصدي وزني ۲۷۵ وزني را نشان مي‌دهد

قاليشويي تهرانپارس

ژاپن و آلمان دو كشور وارد كننده نخست فرش دستباف ايراني در بين ۳۳ كشور مورد معامله با ايران بوده‌اند.

 

مطابق آمارها، در سال ۲۰۱۹ بيش از يك ميليارد دلار فرش دستباف در مبادلات جهاني به كشورهاي مختلف صادر شد. در اين ميان جمهوري اسلامي ايران سهم ۷.۹ درصدي از مجموع صادرات فرش دستباف را به خود اختصاص داد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۵۵:۵۶ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]

احياء فرش دستباف تويسركان، مرگ تدريجي يك رويا؟!

ايسنا/همدان در بازه زماني پنج سال گذشته و قبل از شروع به كار فرماندار كنوني تويسركان، در كنار توجه ويژه به بهره‌وري حداكثري از توليدات گردو و صنايع مبل و منبت، احياء فرش دستباف با هدف پويايي بيشتر اقتصادي شهرستان و رونق فضاي كسب و كار از شعارها و برنامه‌هاي مسئولان شهرستان بود.

 

به‌گزارش ايسنا، خوشبختانه در حوزه بهره‌وري از محصول چند منظوره گردو در تويسركان به‌عنوان پايتخت گردوي ايران، طرح ايجاد نهالستان و باغ مادري گردو و طرح اصلاح باغات گردوي تويسركان به ثمر نشست تا گام‌هاي مؤثر و اثربخشي در اين بخش برداشته شود. 

 

در حوزه صنايع مبل و منبت نيز شاهد برگزاري جشنواره صنايع مبل و منبت روستاي اشترمل، اختصاص نشان جغرافيايي مبل و منبت و شهر ملي منبت گلريز به تويسركان و دهكده ملي منبت به روستاي اشترمل اين شهرستان بوديم.

 

تسهيلات ارزان قيمت قابل توجهي از محل وام‌هاي اشتغالزاي دولتي به فعالان بخش مبل و منبت شهرستان تويسركان پرداخت شد و تلاش‌هايي براي حركت به‌سمت برندسازي و چرخه كامل توليدات اين بخش صورت گرفت، با اين حال با وجود استقبال و حمايت مسئولان، هنوز شاهد ايجاد فروشگاه‌ها و نمايشگاه‌هاي بزرگ و دائمي صنايع مبل‌و منبت در شهرستان نيستيم وگردش مالي در اين حوزه به ميزان مطلوب و دلخواه نرسيده است.

 

در اين ميان اما آنچه اين روزها كمتر از آن سخن به ميان مي‌آيد، طرح احيا فرش اصيل و دستباف تويسركان است كه در سال‌هاي اخير همراه با گردو و صنايع مبل و منبت در صدر عناوين جشنواره ملي تويسركان جاي داشت اما رفته‌رفته حتي سخنان انگيزشي و رسانه‌اي نيز در اين زمينه كم شد!

 

اكنون نه تنها شاهد احيا فرش دست باف تويسركان نيستيم بلكه مسئولان شهرستان گاهي به ارائه آمار كلي مانند وجود بيش از چهار هزار و ۵۰۰ بافنده فرش در شهرستان تويسركان بسنده مي‌كنند اما نمي‌گويند اين ظرفيت ارزشمند و اثرگذار چه آورده و منافع مالي و اقتصادي در راستاي بهبود فضاي كسب و كار در شهرستان تويسركان دارد؟

قاليشويي نارمك

امروز اين سوأل در اذهان عمومي شكل گرفته كه ماجراي احياي توليدات فرش دستباف تويسركان در چند سال اخير چه زخمي از مشكلات حوزه اقتصاد و اشتغال شهرستان را التيام بخشيده است؟

 

به‌راستي آيا ظرفيت احيا فرش دستباف از تويسركان باربربسته و از دست رفته و يا مسئولان و فعالان و دست اندركاران اين حوزه در شهرستان تويسركان نتوانسته‌اند در اجرايي كردن شعارها و برنامه‌هاي خود در اين زمينه موفق و اثرگذار عمل كنند؟

 

در گذشته‌اي نه چندان دور، توليد فرش‌هاي دستباف در روستاها و نقاط مختلف شهرستان تويسركان از رونق بالايي برخوردار بوده و يكي از راه‌هاي امرار معاش برخي از مردم اين شهرستان به حساب مي‌آمد اما اكنون فرش تويسركان در دوره ركود و ايستايي توليد قرار گرفته است.

 

در شرايطي كه شهرستان تويسركان به بهبود فضاي كسب‌و كار و ايجاد فرصت‌هاي متنوع شغلي نياز مُبرم دارد نبايد به راحتي از كنار اين ظرفيت اثرگذار توليدي گذشت و آن را به حال خود رها كرد.

 

اكنون كارشناسان و صاحب نظران حوزه تأمين مواد اوليه، طراحي نقش‌هاي بازار پسند و يافتن بازارهاي فروش بايد با آسيب‌شناسي‌هاي تخصصي، علت راكد ماندن توليدات اشتغالزاي فرش دستبافت در تويسركان را بررسي كنند تا بتوان با كمك مسئولان و فعالان اين بخش موانع توليد بومي اين شهرستان در اين بخش را برطرف كرد. 

بهترين كلينيك ليمنت دندان در تهران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۷ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۵۳:۴۸ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی